–  трябва да изгонят всички директори на дирекции, шефове на

...
–  трябва да изгонят всички директори на дирекции, шефове на
Коментари Харесай

Радев ще е английската кралица завинаги



–  трябва да изгонят всички шефове на дирекции, шефове на районни структури и на организации първите две седмици. Донякъде това ще затапи приказката, че сме правили коалиция с ГЕРБ.

като излъганото овчарче от ГЕРБ и засмукани от тази горчива целувка на мафията. Нямаме огромен лист от хора, които да сложим тук-там. Ще се блокира подготовката за локални избори. Може би ще се наруши основаването на структури.
Направихме ала-бала през президента, изгърмяхме един план на Слави, откраднахме… Лека бавно естествения ни развой ще е това.
Един шеф дирекция е част от политическия кабинет и това е " Връзки с обществеността ". Защо да не са и другите?

Не мисля, че е вярно. Ако сега ГЕРБ са съгласни на такава сделка, за наше държавно управление, това значи, че са в извънредно слаба позиция. Ако ни се е отворил шансът да извадим ГЕРБ от политическата сцена, за какво ние пропущаме този късмет? Този отговор по този начин и не го получих. Ако си стиснем ръцете с ГЕРБ и потънем дружно с тях, няма ли да са още по-силни президентът и „ Възраждане “?

за нас. Почувствахме се някакви гении, а то цялата машина е работела за нас. Което повече не е работило.

Кирил Петков: Ако вдигнат обвинявания на Борисов. Не споделям, че това е наше предложение или решение, само че Христо Иванов даде предложение и то е Ц споделяме, че се прави комисия по имунитети, тъй като евентуално няма да е единствено на Борисов. Идеята е да се каже, че тази комисия работи до момента в който се смени конституционната промяна и се употребяват европейските стандарти за повдигане на имунитет. Това ни купува някакво време.

Руската заплаха:

Ако сме за дългата игра, продължаваме да изпускаме от надзор това да се погрижим за себе си и структурите си.
Не мисля, че след нас е потоп. Има и други гении.
За мен по-камикадзе сюжетът е да вземем държавното управление без Мария Габриел. Това е обезпечено самоубийство.

бонус от него и да не извадим кабинет. Как се отхвърляме откакто извадихме кабинет и те го поддържат? Не мога да си показва, че няма да дадем кабинет. Ако сложим единствено мен и Рашков за кеф, те ще кажат: „ Те са цялостни идиоти, нали желаят да ги изберат?! “.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР